Musim Membuang Anak

Posted on February 14, 2010

0


(click HERE for original post)

Malam ini…, esok dan pada malamnya… adalah hari pecah dara dan hari menyerahkan body kepada pasangan masing2, hari berkasih sayang sehingga terlentok dalam belaian cinta asyik maksyuk… Valentine Day… 14 February.

Maka berteraburlah kondom2 yang melekit di sudut2 di tempat2 yang strategik…. hahhhh… puas… demi cinta telah terbukti… sembilan bulan dari sekarang akan meningkatlah statistik kes pembuangan anak… dan bakal berkerut lagi dahi Shahrizat...

Ahhh… persetankan semua itu.. asalkan matlamat nafsu dan bukti kasih sayang dan cintaku telah ku serlahkan kepada kekasih ku….

Yang jantan…. puas…. yang betina puas dalam mengelabah takut2 ada sisa2 air mani yang melekat… kalau ada ilmu kemut macam Sepol memang kantoi… mak bapak… pasti ada yang mati sakit jantung.

Happy Valentine… kekasih ku…

ha..ha..ha… yang bodoh dan bingainya… bangsa2 melayu yang berotak kuning kebaratan… luaran bertudung dalam tak pakai coli dan seluar dalam… “Tidak Melayu Hilang Di Dunia”

Nantikan bulan November 2010… tajuk berita akhbar ramai orang buang anak pada bulan ini…

p/s: Kepada Ibu..Ibu..Bapak..Bapak..Abang..Abang…Adik..Adik… yang mempunyai anak perempuan, adik perempuan dan kakak2 yang masih belum berkahwin/bernikah… hadkan aktiviti mereka pada tarikh jahanam ini 14 February 2010 kerana inilah harinya Syaitan2 bersukaria.

Benar… jika diorang nak buat benda tu.. tak kira hari dan bila2 masa sahaja… tetapi tarikh ini adalah tarikh keramat Syaitan… maka natijah hasutannya lebih besar…

Advertisements
Posted in: Social