Perempuan idaman

Posted on February 14, 2010

3


akibat desakan dan provokasi dari kawan-kawan aku ptg td, ni aku post skit gambar yang kebetulan aku terjumpa masa tgh berborak ngn bro google pasal iklan…

amek korang…hehehe

Ciri-ciri isteri idaman kawan-kawan aku…dan mungkin aku

tapi aku memang respect kat sapa2 yg lukis gmbar ni, mantap beb…terer tol melukis dan mengedit menjadi softcopy, siap color kan lg…

anyway, pasang la niat nak dapatkan isteri2 yang solehah….

Posted in: Keluarga, Santai