Menantu TG Nik Abdul Aziz

Posted on March 27, 2010

0


Aku pun teringin nak jadi menantu TG Nik Abdul Aziz, sebab leh berdamping dengan ulama, at least apa yang aku buat ni, kalau salah ada yang tegur…dapat dengar kuliah beliau setiap hari secara face-to-face…

tapi takpe lah…mungkin bukan rezeki aku…tapi tak jadi menantu pun still boleh berdamping dengan ulama’ ye dok….

(aku amek dari persik rakyat)

ni Annual Bakri, beliau ni setpol TGNA (tayah jadi menantu pun leh berdamping ngn ulama’)

Abdul Ariffahmi, menantu TGNA. (Dah rezeki beliau kan..)
dan banyak lagi gmbar2 menarik di SINI

This Blog

Linked From Here

Linkbar

Kemaskini Terkini

The Web

This Blog
Linked From Here
Linkbar
Kemaskini Terkini
The Web

Kelab Rekreasi

“Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya”.

Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, December 04, 2009

Sokong PAS & TGNA: Antara Yang Hadir

Anual Bakri, Setiausaha Politik TGNA.

Abdul Ariffahmi, menantu TGNA.

Posted in: Keluarga, Santai, Welfare