Gambar yang menarik (bukan superimpose yer, ini betul2, bukan cobaan~)

Posted on April 20, 2010

0


Gambar yang saya rasa sangat menarik, sekali tengok, saya ingat BN dan berpakat dengan Pakatan Rakyat (sebab ada logo semua kat satu banner). 2 kali tengok, saya ingat memang ada projek komersial pembiakan jentik-jentik, mungkin sebagai makanan ikan gapi (saya teringat subjek sains menengah rendah dahulu, cara kawalan biologi, cara-cara untuk mengawal nyamuk secara biologi adalah dengan memelihara ikan gapi, dan sampai sekarang saya tak tahu apa itu ikan gapi, ikan toman, sepat, dan lain2 tau la, maklumlah baru lepas memancing). 3 kali saya tengok, saya tergelak, oh rupanya2 isu politik…hehe ni lah gambar tersebut

Klik kanan dan pilih View Image untuk paparan lebih jelas

saya dapat gambar ini di SINI, dari blog Cekgu saya