Panaz….Panaz….Panaz….

Posted on April 22, 2010

0


Pergh…memang panas dunia politik ni, lebih2 lagi bersempena dengan PRK Hulu Selangor…

Pendedahan demi pendedahan telah dan akan di dedahkan, hari ini sahaja berkenaan dengan isu Calon BN, isu usul Anwar di heret ke JK Disiplin, isu Zaid, isu pemimpin2 BN yang di kaitkan ngn arak dan banyakkkkk lagi pendedahan2 yang kadang2 kita sendiri pun tak sangka2..

tapi tape, biasa la adat berpolitik….

tadi semasa saya sedang menyiapkan sikit lagi progress untuk project EOR bagi Dulang field (ni class project utk subject EOR), saya terjumpa satu artikel, yang menidakkan dakwaan bahawa calon BN (encik Kamalanathan) tiada degree

dan terdapat bukti kukuh yang menunjukkan beliau sebenarnya memiliki degree tersebut…jeng3….kita saksikan…

Thursday, April 22, 2010

Mr. P. Kamalanathan, please FORGIVE me

Salam Hulu Selangor. Di sini den dengan rendah diri memohon maaf kepada Mr. P. Kamalanathan kerana menuduh beliau tidak mempunyai degree dan juga dengan sinis mengatakan beliau adalah seorang penipu. Maafkan den.

Setelah membaca laporan Merdekareview di sini, rupanya ada cara tertentu untuk memastikan sama ado seseorang itu adalah alumni dari Universiti terbabit atau tidak. Den ikut panduan dari Merdekareview dan memang boto calon BN iaitu Mr. P.Kamalanathan mempunya Degree/Sarjana Muda Komunikasi dari Edith Cowan University, sebuah universiti dari Negara Australia [link]. Den menyesal dengan sikap terburu-buru den. Bab beliau masuk program berkembar dengan Kolej Olympia itu cito lain dan beliau sudah dibuktikan sahih mempunyai degree melalui laman web rasmi Edith Cowan University.

Klik DI SINI untuk berita lanjut

nantikan petikan2 panazzz berkenaan dgn politik semasa di Malaysia…

panazzz beb…eh hujan jer kat luar tuh….haha

Advertisements