P.Kamalanathan?

Posted on April 25, 2010

0


Berita kata dia asal dari Rawang, tapi saya tak tengok IC dia la, just rujuk kepada maklumat dari keratan akhbar

Kalau beliau dari Rawang, dan kalau dalam IC dia memang betul2 tunjuk dia berasal dari Rawang, mesti dia di daftarkan untuk mengundi di sekitar2 situ kan. Tapi, cuba anda pergi ke laman web semak daftar pemilih (Di SINI) dan masukkan nombor kad pengenalan ini 651018106495, anda akan mendapati, dia di daftar untuk mengundi di Sg Siput…eh..dia ni betul ke? kalau tak, adakah dia menipu? kalau dia menipu sekarang, apa jaminan anda yang dia tidak akan menipu untuk perkara yang lebih besar? kalau dia menipu, adakah anda ingin mengundi dia?

malas nak print screen, edit gambar etc, copy dari MiloSuam jer, boleh kan Milo, hehe

Kalau lah…..Kalau lah…