Browsing All Posts filed under »Advertisement«

Malaysia ku Negara Islam…konon-kononnya…

October 20, 2010

2

Baru balik dari solat asar…   sebelum solat asar, aku menghadiri majlis dean’s list award utk program PE…sempat minum 2 cawan air teh susu ke air milo (aku mcm tak dapat membezakan)..   sebelum majlis tu pulak, aku dengan rakan2 aku berhempas pulas buat well test design kat lab block 15, manual dan computer nyer […]

BACA LAGI: ni dari Tn Hj Md Noor Rosli

October 15, 2010

2

ni plak msg yg aku dapat, kat email, act semalam da, tp smlm da letih da..da la kene ngn tiau ngn sv pasal G&G nyer part utk FDP, tp takpe, aku redha jer, SV aku dpt phD utk geology, aku amek beberapa subjek jer…so mmg patut kene tiau…   tu citer lain, baca kat bawah […]

lambert?Hari ni

October 14, 2010

0

hari ini 14 Okt, dan hari ini juga di jadualkan konsert Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010 (live tu…~) Bagi aku takde masalah kalau sapa-sapa nak buat persembahan, buatlah, menyanyilah puas-puas, dah tu anak tekak kamu, kamu buat la apa kamu suka, at the end the Almighty will judge on whatever you’ve […]

BACA LAGI BUDAK UTP; kali ni dari anep plak…

October 13, 2010

2

kali ni dari ex pres aku plak…   layan~   Assalamualaikum wbt. / Salam Sejahtera, Merujuk kepada email dibawah. Warga UTP sedia maklum bahawa kita dikejutkan dengan rencana dari UTUSAN (10 Oktober 2010) mengenai Kreativiti Menipu, Tronoh jadi Toronto. Saya yakin dan percaya warga UTP sekalian tentu sekali tidak berpuas hati dengan keadaan yang berlaku. […]

Hukum Qisas? by Ust Din

October 11, 2010

0

hari ni rasa nak post something, tp malas nak berfikir apa yang nak di tulis sebab sekarang ni saya tgh allocate hampir keseluruhan dari bahagian otak saya utk di perah bagi menyetelkan FYP ngn FDP.. apa itu FYP? apa itu FDP? nanti la saya crita…cuma saya ada sesuatu yang menarik utk di kongsi bersama, ni […]

Doa Untuk Orang Bukan Muslim: Hukum Berubah Mengikut PARTI??

August 25, 2010

1

Kebelakangan ini kecoh satu Malaysia (kot) berkenaan dengan hal mendoakan YAB Lim Guan Eng (KM Pulau Pinang) di dalam khutbah Jumaat. Media-media pro kerajaan mula menjadikan isu ini antara faktor yang boleh menghangatkan media-media mereka, seolah-olah mereka telah menemui ‘peluru-peluru’ yang besar dalam misi peperangan siber antara media pro pakatan rakyat dan pro kerajaan (sebut […]

Sedikit mengenai hudud

May 22, 2010

0

Agak lama saya tidak mengemaskini blog ini, maklumlah sekarang ini adalah musim peperiksaan akhir. Insya Allah subjek seterusnya adalah Pemulihan Minyak Tertingkat (Enhanced Oil Recovery) pada 24 Mei 2010 dan Ekonomi Petroleum (Petroleum Economics) pada 27 Mei 2010. Sebentar tadi saya ada membalas satu komen dari pada seseorang berkenaan dengan salah satu dari entri di […]